Manja te Velde nieuwe directeur van SBNL Natuurfonds

Manja-te-Velde_5846_landscape.jpgdonderdag 10 juni 2021

Mr. Manja te Velde is benoemd tot directeur van SBNL Natuurfonds. Op 19 juli volgt zij Willem Schimmelpenninck van der Oije op en zal zij de organisatie een nieuwe fase in leiden.

Manja te Velde heeft haar sporen verdiend in de zakelijke dienstverlening, non-profit en filantropie. De laatste drie jaar was zij directeur bij de koepelorganisatie voor lokale fondsen in Nederland. Manja is een bevlogen professional en verbinder. Zij zet zich met hart en ziel in voor de leefomgeving van mens en natuur.

Pionieren en aanpakken
Als inwoner van de Langbroekerwetering en buur van de Stichtse Lustwarande voelt Manja zich verbonden met het buitengebied. In haar vrije tijd zet zij zich in voor behoud van cultureel erfgoed, flora en fauna en landschappelijk schoon.

Manja houdt van pionieren en weet van aanpakken. In haar werkomgeving vindt ze persoonlijke relaties belangrijk. Zij wil in deze nieuwe functie bijdragen aan de groei van SBNL Natuurfonds, waardoor nog meer projecten van particuliere landeigenaren op het gebied van natuurbeheer en vergroting van biodiversiteit kunnen worden ondersteund.

Het bestuur van SBNL Natuurfonds heeft het volste vertrouwen dat Manja de juiste persoon op de juiste plek is. ‘Manja paste perfect in het profiel dat we voor de nieuwe directeur in gedachten hadden. Als bestuur kijken we uit naar een goede samenwerking’, aldus voorzitter Frederik Nijpjes.

Wilt u met haar in contact komen? Stuur dan een mail naar: sbnl@sbnlnatuurfonds.nl.

« Terug