Mijn Natuur

Het tijdschrift van SBNL Natuurfonds
Fotograaf: Hans Menop

Neem een abonnement

Mijn Natuur cover herfst 2023Mijn Natuur is een uniek magazine over natuur en landschap. Het is het enige magazine in Nederland dat uitgebreid ingaat op particulier en agrarisch natuur- en landschapsbeheer. Met fraaie foto’s en interessante artikelen wordt de passie van dat natuurbeheer zichtbaar gemaakt.
En u blijft via Mijn Natuur op de hoogte van het reilen en zeilen van SBNL Natuurfonds en de vanuit haar fondsen (mede) gefinancierde projecten.

‘Mijn Natuur’ verschijnt elk kwartaal.

Extra aantrekkelijk

'Mijn Natuur’ is onmisbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in agrarisch en particulier natuur- en landschapsbeheer. Het magazine is extra aantrekkelijk voor leden van ANV’s, voor jagers en voor agrarische ondernemers. Bent u lid van een Agrarische Natuurvereniging, De Jagersvereniging, of NOJG, dan krijgt u een fikse korting. U betaalt slechts 17 euro in plaats van 19,50 euro voor een jaarabonnement (prijspeil 2024).*

* Voor abonnees buiten Nederland worden extra verzendkosten in rekening gebracht.

Donateurs van SBNL Natuurfonds krijgen het magazine automatisch toegezonden. Het abonnement is onderdeel van hun donatie. Ze hoeven zich niet als abonnee te melden.

Onmisbaar

‘Mijn Natuur’: onmisbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in agrarisch en particulier natuur- en landschapsbeheer. Vul snel de bon in!

Abonnement op 'Mijn Natuur'

Mijn gegevens
Kalender