SBNL Natuurfonds en corona-maatregelen

Haaften-252.jpg

© Hester Heleen Fotografie

donderdag 09 april 2020

In verband met de uitbraak van het coronavirus houdt ook SBNL Natuurfonds zich aan de landelijke richtlijnen. Onze werkzaamheden worden zoveel mogelijk vanuit huis uitgevoerd, met een minimale bezetting op kantoor. Het kan dus zijn dat u ons niet direct aan de telefoon krijgt – spreek dan uw boodschap in – of stuur een e-mail, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Openstelling van onze terreinen:

Onder normale omstandigheden zijn onze terreinen opengesteld voor het publiek van zonsopkomst tot zonsondergang. Echter wij leven nu niet onder normale omstandigheden. Zodoende zijn ook wij genoodzaakt extra gedragsregels te verbinden aan de openstelling van onze terreinen:

  • Wandelaars moeten 1,5 m afstand van elkaar houden.
  • Er mogen geen grote groepen samenkomen of samen wandelen (uitgezonderd gezinnen/huishoudens en kinderen tot en met 12 jaar onderling).
  • In extreme gevallen, bij zeer grote drukte waardoor de onderlinge afstand van 1,5 m niet meer kan worden nageleefd, houdt SBNL Natuurfonds zich het recht voor het terrein voor die dag verder af te sluiten.
  • De voorzitter van de veiligheidsregio waarin onze gebieden zich bevinden kan bepalen dat bepaalde locaties, waaronder de terreinen van SBNL Natuurfonds, moeten sluiten om zo groepsvorming te voorkomen.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze terreinen zo veel mogelijk open kunnen blijven voor wandelaars, omdat het juist in deze tijd goed is als mensen even uit kunnen waaien. Maar in deze tijd moeten we allemaal onze voorzichtigheid betrachten en vragen wij u met klem de instructies van onze toezichthouders te volgen.

Wij willen u op voorhand bedanken voor uw begrip en medewerking.

« Terug