Kent u een boom met een markant verhaal?

SBNL-Grote-Veenderplas_HH-100.jpg

© hesterheleen fotografie

donderdag 28 maart 2019

Het is zover. De tweede editie van de Nederlandse verkiezing van De Boom van het Jaar gaat van start.
Deze verkiezing draait om markante bomen met een bijzonder verhaal. Of het nu om een boom met een historisch verhaal of met een bijzondere maatschappelijke waarde gaat, bomen vertolken emotie, zij vertellen ons verhalen die het waard zijn gedeeld en herinnerd te worden.

Op 4 april verzorgt de Groen-redactie van het dagblad Trouw weer de publiciteit van dit evenement dat door SBNL Natuurfonds wordt georganiseerd. De Boom van het Jaar 2019 maakt deel uit van de European Tree of the Year die al sinds 2011 bestaat. Op dit moment zijn er 15 deelnemende landen.

Om dit evenement wederom tot een succes te maken, doen wij graag een beroep op u. Help ons dit evenement zo breed mogelijk bekendheid te geven. Voor het evenement  is een speciale Facebookpagina aangemaakt. We zouden het fijn vinden, als u updates op deze pagina deelt met uw eigen contacten. Zo creëren wij hopelijk een steen in de vijver, die de bekendheid van De Boom van het Jaar en daarmee die van SBNL Natuurfonds ten goede komt. Tevens zullen wij met regelmaat verslag doen van De Boom van het Jaar 2019 via Instagram, LinkedIn en Twitter. Ook hiervoor geldt dat we het fijn vinden als u dit deelt.

Daarnaast kunt u ons helpen met een financiële bijdrage. SBNL Natuurfonds is een kleine stichting die de organisatie van De Boom van het Jaar 2019 uit eigen zak betaalt. Met een bijdrage helpt u ons om dit evenement professioneel en groots vorm te geven. U kunt uw gift, speciaal voor deze campagne, overmaken op: NL97 RABO 0158 7442 41 ten name van SBNL Natuurfonds, onder vermelding van Boom van het Jaar. 

Alvast bedankt voor uw steun!

Voor meer informatie en het wedstrijdreglement www.deboomvanhetjaar.nl

« Terug