Help mee De Boom van het Jaar tot een succes te maken

websitefoto-BvhJ-ISS_3489_05392.jpgwoensdag 21 maart 2018 09:15

Het is zover! De start van de eerste Nederlandse verkiezing van De Boom van het Jaar is een feit.

Vanochtend verzorgde de Groen-redactie van het dagblad Trouw de aftrap van dit nieuwe evenement dat door SBNL Natuurfonds wordt georganiseerd. De Boom van het Jaar 2018 maakt deel uit van de European Tree of the Year die al sinds 2011 bestaat. Nederland is daarmee het 14e land dat aansluit bij deze Europese verkiezing. SBNL Natuurfonds heeft voor de komende drie jaar het exclusieve recht verworven dit evenement in Nederland te mogen organiseren. 

Lees hier het artikel dat Trouw vandaag publiceerde. 

Om dit evenement tot een succes te maken, doen wij graag een beroep op u. Help ons dit nieuwe evenement zo breed mogelijk bekendheid te geven. Voor het evenement  is een speciale Facebookpagina aangemaakt. We zouden het fijn vinden, als u updates op deze pagina deelt met uw eigen contacten. Zo creëren wij hopelijk een steen in de vijver, die de bekendheid van De Boom van het Jaar en daarmee die van SBNL Natuurfonds ten goede komt. Tevens zullen wij met regelmaat verslag doen van De Boom van het Jaar 2018 via Instagram, LinkedIn en Twitter. Ook hiervoor geldt dat we het fijn vinden als u dit deelt.

Daarnaast kunt u ons helpen met een financiële bijdrage. SBNL Natuurfonds is een kleine stichting die de organisatie van De Boom van het Jaar 2018 uit eigen zak betaalt. Met een bijdrage helpt u ons om dit evenement professioneel en groots vorm te geven. U kunt uw gift, speciaal voor deze campagne, overmaken op: NL97 RABO 0158 7442 41 ten name van SBNL, onder vermelding van Boom van het Jaar. Of met I-deal via bijgaande link: https://www.sbnlnatuurfonds.nl/eenmalige-gift

Alvast bedankt voor uw steun!

« Terug