Stem op SBNL Natuurfonds voor de NRC Charity Awards

SBNL Natuurfonds - NRC Charity Awards 2017-kl jpg.jpg

Creatie Joppe Soons & Thomas van Driel

maandag 24 juli 2017 11:07

NRC CHARITY AWARDS 2017
De redactie van NRC heeft dit jaar 18 goede doelen geselecteerd waarvoor aanstormend talent van Willem de Kooning Academie aan de slag is gegaan. SBNL Natuurfonds is één van de geselecteerden. Tot en met 20 augustus kunt u op ons stemmen. Help ons de publieksprijs te winnen!

Van maandag 24 juli tot en met donderdag 17 augustus worden de campagnes gepubliceerd in NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl. Via onderstaande link "Stem op" kan gestemd worden op onze campagne om de winnaar te worden van de publieksprijs. U komt via de link direct bij onze advertentie en kunt dan linksonder stemmen via de knop STEM . Op 29 augustus maakt het NRC de winnaars bekend tijdens een bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger. 

Stem op SBNL Natuurfonds

SBNL Natuurfonds ondersteunt en promoot aanleg en beheer van natuur door particulieren en agrariërs. Wij willen een (financiële) brug slaan tussen ‘betrokken’ gebruikers en beheerders van het landelijk gebied. Daarvoor werven en beheren wij fondsen. SBNL Natuurfonds is de enige landelijke natuurorganisatie die op deze manier werkt.

BESCHRIJVING CAMPAGNE
SBNL Natuurfonds biedt gericht (lokaal) financiële ondersteuning aan initiatieven van particulieren en agrariërs. Die initiatieven staan in het kader van aanleg en verantwoord beheer van het unieke Nederlandse landschap.

DOELSTELLING CAMPAGNE
SBNL Natuurfonds streeft naar een landelijke dekking, dit naar voorbeeld van onze huidige fondsen. Daarom willen we onze naamsbekendheid vergroten, zodat we nog meer kunnen betekenen op lokale schaal (aansluiting vinden bij donateurs, die vaak dichtbij iets willen betekenen voor ‘hun’ natuur).

HOE MEER STEMMEN HOE MEER BEKENDHEID 
SBNL Natuurfonds vraagt u daarom zoveel mogelijk mensen uit uw omgeving te benaderen om ook voor onze campagne te stemmen.

Stem op SBNL Natuurfonds

« Terug