Al bijna 9600 stemmen uitgebracht. Maar de strijd is nog niet gestreden!

Genomineerde bomen van het jaar 2019-Zuidholland-Liggend-web.jpg

De Lijnbaanplataan in Rotterdam, de boom die in 2019 in de laatste 2 weken de winst van de verkiezing aan zich voorbij zag gaan.

donderdag 24 september 2020

Bij de start van de verkiezing werd er veel gestemd voor de provincies Groningen en Noord-Brabant, zij wisselden elkaar af in de koppositie. Nu is de Moeierboom uit Etten-Leur al enige tijd koploper. Op enige afstand gevolgd door Pieterburen - De rode beuk in Domies Toen en Middelburg - De tweestammige vleugelnoot.
De strijd is echter nog lang niet beslist. Uit ervaring weten we dat er zomaar een enorme inhaalslag gemaakt kan worden!

Of de provincie Noord-Brabant weer met de eer gaat strijken is aan u! 
Voor ons zijn alle genomineerde bomen een potentiële winnaar. U bepaalt met uw stem of Noord-Brabant wordt verslagen door een andere provincie.

Stemmen kan tot 14 oktober 12.00 uur, op 15 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Denkt u er wel aan uw stem via de ontvangen e-mail te bevestigen, anders telt hij niet mee. (Let op: soms belandt deze e-mail in uw spammap).

Stemmenstand "uit beeld"

Tot 8 oktober is de stemmenstand "in beeld", in de laatste week kunt u het aantal uitgebrachte stemmen niet meer zien.
Op die manier blijft het spannend tot het eind ..... wint de Moeierboom alsnog? Of worden zij in de laatste 2 weken nog ingehaald door een andere provincie? Twee jaar op rij versloeg Noord-Brabant in de slotstrijd achtereenvolgens Limburg (De Troostboom van Terworm) en Zuid-Holland (De Lijnbaanplataan In Rotterdam). 

15 oktober zullen we het weten.

Stemmen kan op https://www.deboomvanhetjaar.nl/stem-op-uw-boom

« Terug